Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
    аз не знам да има такава чиатава ! алфа ромео вече не, хубуу ми говореха сички, ма аз дебела глава !
    дам, тая кола не те иска!
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
      дам, тая кола не те иска!
      мхм, и ти го потвърждаваш !

Comment

• и сега заради тая дупчица кадето е трябвало да излиза тръбичка свалях целия радиатор, и ся трябва да и се направи резба за да навия една тръбичка в която ще вкарам маркуча за излишния антифриз които отива към казанчето , направоооо ебати ташака !
        Attached Files

Comment

• Е свалянето на радиатора е за 5-10мин работа бе колега
          ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
          BMW e39 facelift

Comment

• ---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 20:02 ----------

Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщение
            Е свалянето на радиатора е за 5-10мин работа бе колега
            на старата 164-ка може и да е, то и на суперките по принцип може да е по лесно ама на моита не, за да изкарам маркуча които е наи долу в ляво тряя да махна бронята или да я вдигна на крик шото няма как да стигна до него, също става и като махна десния фар, като я сглобя заповядаи да ми го свалиш пак за 10 мин

Comment

• Разликата е м/у бензинова и дизелова.И на мойта този маркуч е на много кофти място,но като се развие болтчето на интеркулера и се дръпне на страни може да се бръкне спокойно.
              Тази тръбичка която ще я правиш, не е за излишен антифриз, а за обезвъздушаване на радиатора,а и на цялата с-ма.
              Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                Разликата е м/у бензинова и дизелова.И на мойта този маркуч е на много кофти място,но като се развие болтчето на интеркулера и се дръпне на страни може да се бръкне спокойно.
                Тази тръбичка която ще я правиш, не е за излишен антифриз, а за обезвъздушаване на радиатора,а и на цялата с-ма.
                тва не го знаех, казаха ми че е за излишния, добре че ми каза, да не са излагам пред други !!!

Comment

• Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение

---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 20:02 ----------

на старата 164-ка може и да е, то и на суперките по принцип може да е по лесно ама на моита не, за да изкарам маркуча които е наи долу в ляво тряя да махна бронята или да я вдигна на крик шото няма как да стигна до него, също става и като махна десния фар, като я сглобя заповядаи да ми го свалиш пак за 10 мин
                  Щях да заповядам ако беше в София няма нищо сложно
                  ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                  BMW e39 facelift

Comment

• Здравейте колеги ,сега имам следния проблем .Днес бях да сменям задните амортисьори и се оказа ,че едната прожина е счупена .Търсих стара обаче на местата който ходих нямаше ,някой от София да има или да знае къде може да има ? При италиянеца също няма . Бих взел направо две нови ама другата страна вече е събрана и да не се разглобява пак .
                    164 2.5 TD

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_v.i.p Покажи съобщение
                      Здравейте колеги ,сега имам следния проблем .Днес бях да сменям задните амортисьори и се оказа ,че едната прожина е счупена .Търсих стара обаче на местата който ходих нямаше ,някой от София да има или да знае къде може да има ? При италиянеца също няма . Бих взел направо две нови ама другата страна вече е събрана и да не се разглобява пак .
                      Аз имам, но е малко сложно. Утре рано сабале заминавам за Гърция и се връщам в сряда. Тази която я имам е на неразглобен макферсон. Мисля, че ще ти свърши работа, но трябва да я закараме до сервиза (за предпочитане в събота) в който е твойта баба, да го разглобят и да я извадим самата нея. Ако някакъв подобен вариант те устройва - пиши.

*** Ако бързаш - търси вариант за цял макферсон 2-ра ръка и пак разглобяване. Не са скъпи - 30-40-50 лева са горе-долу. Зависи къде ще намериш.
                      Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Нямаше как да чакам цяла седмица колега добре,че вчера намерих та суртинта я събрах .Вече всичко по ходовата част е ново и колкото изкара толкова ..
                        164 2.5 TD

Comment

• Случайно някой да има 4 джанти 15" 4х98, от които иска да се оттърве?
                          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_v.i.p Покажи съобщение
                            Нямаше как да чакам цяла седмица колега добре,че вчера намерих та суртинта я събрах .Вече всичко по ходовата част е ново и колкото изкара толкова ..
                            Соро, ма немаше как да стане по-рано.
                            Къде намери и на колко?

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                            Случайно някой да има 4 джанти 15" 4х98, от които иска да се оттърве?
                            Да не би да се реши да направиш това, което аз направих на първото преметане от летни на зимни?
                            Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• За решаването - реших, ама не мога да намеря джанти на приемлива цена.
                              Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                                За решаването - реших, ама не мога да намеря джанти на приемлива цена.
                                Ако намериш говори за двама
                                И аз търся 4х98 железарки ..... ама май са дефицит , 5х98 се намират лесно .............
                                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                                X