Първоначално публикувано от life style
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки, свързани с АР 164
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениедам, тая кола не те иска!
Comment
-
---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 20:02 ----------
Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщениеЕ свалянето на радиатора е за 5-10мин работа бе колега
Comment
-
Разликата е м/у бензинова и дизелова.И на мойта този маркуч е на много кофти място,но като се развие болтчето на интеркулера и се дръпне на страни може да се бръкне спокойно.
Тази тръбичка която ще я правиш, не е за излишен антифриз, а за обезвъздушаване на радиатора,а и на цялата с-ма.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеРазликата е м/у бензинова и дизелова.И на мойта този маркуч е на много кофти място,но като се развие болтчето на интеркулера и се дръпне на страни може да се бръкне спокойно.
Тази тръбичка която ще я правиш, не е за излишен антифриз, а за обезвъздушаване на радиатора,а и на цялата с-ма.
Comment
-
Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 20:02 ----------
на старата 164-ка може и да е, то и на суперките по принцип може да е по лесно ама на моита не, за да изкарам маркуча които е наи долу в ляво тряя да махна бронята или да я вдигна на крик шото няма как да стигна до него, също става и като махна десния фар, като я сглобя заповядаи да ми го свалиш пак за 10 минняма нищо сложно
ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
-
Здравейте колеги ,сега имам следния проблем .Днес бях да сменям задните амортисьори и се оказа ,че едната прожина е счупена .Търсих стара обаче на местата който ходих нямаше ,някой от София да има или да знае къде може да има ? При италиянеца също няма . Бих взел направо две нови ама другата страна вече е събрана и да не се разглобява пак .164 2.5 TD
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_v.i.p Покажи съобщениеЗдравейте колеги ,сега имам следния проблем .Днес бях да сменям задните амортисьори и се оказа ,че едната прожина е счупена .Търсих стара обаче на местата който ходих нямаше ,някой от София да има или да знае къде може да има ? При италиянеца също няма . Бих взел направо две нови ама другата страна вече е събрана и да не се разглобява пак .
*** Ако бързаш - търси вариант за цял макферсон 2-ра ръка и пак разглобяване. Не са скъпи - 30-40-50 лева са горе-долу. Зависи къде ще намериш.Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_v.i.p Покажи съобщениеНямаше как да чакам цяла седмица колега добре,че вчера намерих та суртинта я събрах .Вече всичко по ходовата част е ново и колкото изкара толкова ..
Къде намери и на колко?
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеСлучайно някой да има 4 джанти 15" 4х98, от които иска да се оттърве?Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеЗа решаването - реших, ама не мога да намеря джанти на приемлива цена.
И аз търся 4х98 железарки ..... ама май са дефицит , 5х98 се намират лесно .............Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
Comment